vineri, 7 februarie 2014

05.02.2014

Participarea la Conferința de lansare a proiectului MIS ETS 2173 ”Dezvoltarea Turismului Transfrontalier prin Promovarea Conacului Manuc Bey, Complexului Mortuar Elena Ioan Cuza și a muzeului Blesciunov”, finanțat din Fondurile uniunii Europene în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.



Iarăși Asociația Patronală a Industriei Turismului este acea entitate care vine cu propuneri concrete privind promovarea turismului în raionul Hîncești.
1. Distribuirea hărților turistice membrilor proprii - APIT și ghizilor autorizați cu ajutorul dlui Vasile Grișca.
2. Asigurarea consultanței gratuite constante reprezentanților APL responsabili de domeniul turismului din raion (Distribuirea hărților la stațiile PECO, la liceele și gimnaziile din raion și din republică prin intermediul Ministerului Educației, instalarea panourilor informaționale pentru cele mai relevate obiective turistice, revenirea și inițierea implementării propunerilor prezentate de Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova elaborate în cadrul proiectului ”Dezvoltarea capacităților investiționale în zona turistică Hâncești-Leușeni”, etc.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu