vineri, 2 aprilie 2021

Troița Nouă, Anenii Noi 02.04.2021

Eu Vă salut călduros și cu drag!

Deja cunoașteți cât de mult muncim noi pentru a transforma acest loc în cel mai frumos din Republica Moldova în decurs de minim 2 și maxim 5 ani, iar în perspectivă aproximativ în 10 ani cel mai frumos loc din lume.

Așa va fi, dar între timp trebuie de muncit în continuare.

Și deja se începe a vedea altfel decât anul trecut. Lucrările de plantare a continuă și în cele peste 100 specii de arbori și arbuști se plantează plantele melifere și nu doar pentru a face și între rândurile de copaci anumite culori care să se vadă într-un ansamblu anume.

Dar, desigur nu o să Vă spun totul pentru a păstra secretul și a Vă provoca mai mult interes.

Astăzi așa:


Cum vi se pare?






În construcție, săptămâna viitoare sperăm să trecem deja nemijlocit la pregătirea terenului serei respective care are o mărime de 18 pe 18 după cum ați înțeles din filmuleț.








Discuții cu argumente, ce de construit, cum, la ce distanță, de ce anume așa și tot așa. Altfel nu este posibil, doar cu multă dedicație, răbdare și discuții cu argumente concrete. Fiecare vrea cum este mai bine, dar trebuie de cunoscut fiecare ce vrea să obțină în rezultat final și doar atunci situația devine mai clară pentru toți și te poți mișca înainte.


Narcișii de la dl Sergiu Manea cresc foarte frumos într-o săptămână o să înceapă a înflori. Așteptăm.

Un rând de bujori la fel de la dl Sergiu Manea abia au apărut, iar câțiva acum i-am plantat, chiar la marginea acelor câteva sute de iriși plantați anul trecut pe care vrem să-i vedem înfloriți măcar o parte în acest an. Desigur având culori diferite.

Nu v-am spus totul pentru a Vă menține interesul.

Sănătate. Vă cuprind strâns, călduros și cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu