joi, 4 octombrie 2018

Apele Moldovei Biotica ADA vizita în teritoriu

Vizita în teritoriu pentru verificarea implementării Proiectului “Contribuție la reabilitarea zonei umede: proiect pilot pentru Nistrul Chior”, realizat în cadrul Programului de Suport (granturi) pentru proiecte mici oferite ONG-urilor în domeniul managementului integrat al resurselor de apă

Aducem mulțumiri donatorilor SDC-ADA pentru finanțarea proiectului ”Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” prin intermediul Programului de Suport (granturi) pentru proiecte mici oferite ONG-urilor în domeniul managementului integrat al resurselor de apă.

Verificarea efectuării lucrărilor de construcţie a elementelor ecluzei şi discuţii cu benefiiciarii direcţi din s. Talmaza, r. Ştefan Vodă.
Vizitarea şi s. Grădiniţa care vine cu un aport de co-finanţare. 


Porţile ecluzei care urmează să fie finalizate, vopsite şi instalate pentru a asigura menţinerea nivelului apei în Nistrul Chior după finalizarea lucrărilor.








Situaţia actuală şi mersul lucrărilor la curăţarea canalului nemijlocit în locul unde se vor instala porţile ecluzei şi celelalte mecanisme necesare funcţionării acesteia.

















Marginean canalului din s. Talmaza care nu are nici cea mai elementară fîşie de protecţie şi fără de care durabilitatea curăţării canalului este mai puţin eficientă.



 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu