miercuri, 31 octombrie 2018

Birdwatching 30.10.2018

Marți, pe data de 30.10.2018, Mișcarea Ecologistă din Moldova a organizat un eveniment de lansare a traseelor de birdwatching, drumeție și ciclism din cadrul rezervației cultural-naturale „Orheiul Vechi”. Evenimentul a debutat cu o conferință de presă în care au fost prezentate particularitățile acestor trasee și a continuat cu un tur de presă sub forma unei mini-drumeții pe unul din trasee în scopul familiarizării cu specificul acestuia.
Participanții la conferință și la turul de presă au aflat despre modalitățile de explorare a acestor trasee și au făcut cunoștință cu materialele informative menite să îmbunătățească experiența vizitatorului în teren (pliante informative, ghid de păsări, hartă interactivă, Story Maps, etc).
Acest eveniment a fost realizat în cadrul proiectului „Comunitate responsabilă - peisaj terestru conservat", desfășurat de Mișcarea Ecologistă din Moldova, cu suportul Programului de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD și cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și de Guvernul Suediei.


http://ecopresa.md/la-orheiul-vechi-sase-trasee-de-observare-a-pasarilor-drumetii-si-cicloturism/?fbclid=IwAR2CREoqQPSBtfAIr4_jt4grbFmDVTFnEG3aDofwJR1973b7F9MXalnHS84

http://tv8.md/2018/10/30/video-turistii-pasionati-de-birdwatching-vor-avea-la-dispozitie-mai-multe-trasee-de-ajutor-le-vor-fi-hartile-si-bicicletele/?fbclid=IwAR0QfX18DXm87hH0T7LcAf9CS7fXqaSbUEv3RMj6EJt_-e8ampsOp57eNug










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu