miercuri, 13 noiembrie 2013

ADA deplasare ecluza 12.11.2013

Fără multe comentarii.
Un mic Parlament.
În principiu se pare că se vrea să fie totul bine, dar prea multe discuții fără o examinare corespunzătoare și complexă anteriară în comisiile respective din cadrul consiliului local Talmaza.
Am avut impresia că mesajul a fost înțeles.
Mai apoi am fost sunat să vin cu anumite precizări privind unul din proiectele care urmează să fie implementate în localitate, în partea ce se referă la co-finanțare și mărimea acesteia. Nu m-am așteptat ținînd cont de faptul că toate materialele necesare au fost expediate cel puțin cu 3 săptămîni mai devreme, cu toate detaliile necesare.



Precizăm denumirea proiectului care se implementează de SE BIOTICA în regiunea respectivă: “Îmbunătăţirea managementului resurselor acvatice şi protecţia ecosistemelor priacvatice în Zona Ramsar „Nistrul de Jos”, finanțat de Agenția Austriacă de Dezvoltare.

Улучшение водного управления и защита связанных с водой экосистем в Рамсарском сайте « Нижний Днестр»
Improving water management and protection of water-related ecosystems in the Lower Dniester Ramsar Site

Lucrările privind construcția ecluzei corespund cerințelor proiectului în partea ce ține de termeni și materiale.




 Dacă nu încurci cu nimic oamenii vor, pot și știu cum să muncească.
Toți au rămas mulțumiți de rezultatele intermediare respective ale lucrărilor efectuate.
Urmează să expediem în adresa finanțatorului pozele și filmările respective, pentru a asigura Agenției Austriece de Dezvoltare, transparența necesară în carul implementării proiectului respectiv.


 Ce este interesant că atunci cînd am făcut poze și am filmat lucrările au mers mai încet și pe parcursul montării au apărut mai multe mici probleme. Așa cînd sunt tare mulți experți și șefi muncitorul mai greu se orientează în indicații.
 Lucrările de defrișare planificate deasemenea se desfășoară în strictă concordanță cu obiectivele proiectului.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu