duminică, 3 aprilie 2022

ADA BIOTICA Plopi Știubei 30.03.2022

Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”


Proiect susţinut de Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare

Informaţie  generală despre proiect
Obiectivul proiectului: Asigurarea funcționalității pe termen lung a Zonei Ramsar ”Nistrul de Jos prin îmbunătățirea condițiilor pentru protecția acesteia, servicii ecosistemice îmbunătățite și contribuirea la atenuarea schimbărilor climatice.
Rezultatele preconizate ale proiectului:
Rezultat preconizat 1. Realizarea măsurilor de adaptare climatică pentru sistemele de aprovizionare cu apă în satele Zonei Ramsar ”Nistrul de Jos” asigurând accesul egal al femeilor și bărbaților și al grupurilor vulnerabile,
Rezultat preconizat 2. Consolidarea cadrului legal și instituțional pentru crearea parcului național”Nistrul de Jos”,
Rezultat preconizat 3. Dezvoltarea capacităților comunităților locale din regiunea Nistrului de Jos pentru adaptarea la schimbările climatice, conservarea naturii și managementul.
Rezultat preconizat 4. Management îmbunătăţit al Zonei Ramsar „Nistrul de Jos” prin evaluarea monetară a serviciilor ecosistemice, măsuri de conservare a biodiversităţii şi adaptare la schimbările climatice.selectate din Zona Ramsar ”Nistrul de Jos” prin împădurire pe ambele maluri ale Nistrului Lucrările de pregătire și instalare a turnului de apă de 25m3 de la Plopi Știubei, r. Căușeni. Dar să vedem întreg procesul lucrărilor. Un proces interesant pentru oricine vrea să cunoască mai mult. Pentru mulți poate fi util și a înțelege care este procedura corectă, dar și complexitatea lucrărilor.
Este corect să precizez că este vorba despre un turn de apă (castel pentru apă) de 25 m3 din greșeală în videou am menționat că este de 15m3 pe când cel vechi care este înlocuit (prin completare la moment) a fost dse 15 m3. Deci la început vor fi 2 cel vechi de 15m3 și acesta nou de 25m3. Ulterior primăria va decide dacă mai are nevoie de acel vechi.
Hai să vedem procesul instalării. Se lucrează repede.
; text-align: center;">
Sper să fie util și clar întreg procesul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu