sâmbătă, 9 octombrie 2021

Agenția de Investiții, Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, Societatea Ecologică ”BIOTICA” și cei mai tari băieți pentru promovarea turismului

Promovăm Ariile Naturale Protejate. Acum Zona Umedă de Importanță Internațională Ramsar ”Nistrul de Jos” în zilele următoare vor fi Rezervația Științifică ”Codrii” și Rezervația Naturală ”Plaiul Fagului”. O zi extraordinară! Mulțumim Agenției Austriece pentru Dezvoltare pentru finanțarea activităților de infrastructură și Agenției de Investiții pentru intensificarea promovării cu susținerea unor băieți de nota 10+ cum este Vitalie Guțu (https://calatoriicugust.com/tag/vitalie-gutu/) și Andrei Sprincean (https://www.facebook.com/moldovapejos/about/?ref=page_internal) Centrul de Informare Turistică din s. Palanca, r. Ștefan Vodă (în cadrul unui Centru Multifuncțional din incinta clădirii fostei Case de Cultură)
Hai să vedem mai bine din interior pensiunea Curtea Porumbeilor
Ceva referitor la condițiile de cazare.
O oprire pentru 3 min în centrul localității.
Mai departe repejor spre pensiunea Casa Veche
Proprietarii întodeauna povestesc cel mai bine și desigur sunt cei mai buni ghizi la ei acasă.
Dar să mergem mai departe la pensiunea La Tudora. Să vedem ce avem acolo.
A fost super!!! Nota 10+ Plecăm mai departe. Panourile informative instalate la toate cel mai importante intrări în Zona Umedă de Importanță Internațională Ramsar ”nistrul de Jos” Promovăm protecția mediului și dezvoltarea turismului.
Mai departe spre punctul de vizualizare a naturii din s. Răscăieți, r. Ștefan Vodă. Trebuie să vizităm și acest loc dacă vorbim despre vizualizararea unor locuri spectaculoase.
Dar să plecăm mai departe spre pensiunea Meșter Faur din s. Ciuoburciu să vedem ce mai face dl Pavel Țăranu.
Următorul popas la Punctul de vizualizare a naturii din s. Talmaza
Și dacă Vă pare că a fost totul să știți că mai avem o destinație în agenda noastră de lucru. Mai trebuie să facem niște filmulețte doar este vorba despre o arie naturală protejată. Este bine să cunoască cât mai mulți ce locuri frumoase avem. Iată și Grădina Turcească!!!
Și la urmă mai trecem pe la Vinăria Leuntea Vin.
Pentru o zi este suficient. Sănătate. Vă cuprind strâns, călduros și cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu