marți, 21 octombrie 2014

APIT_FPTR_împreună

ASOCIAȚIA PATRONALĂ A INDUSTRIEI 
TURISMULUI DIN REPUBLICA MOLDOVA
Mun. Chișinău, str. Nicolae Dimo, 17/4, of 22,
Tel: +373 (22) 498837, Fax: +373 (22) 49 56 25, mob. 079283391
e-mail: turismpatronat@yahoo.com



Preşedintelui Federaţiei Patronatelor 
din Turismul Românesc,
dlui Mohammad Murad


Stimate Domnule Preşedinte,

Din 12 octombrie 2014 pînă la 17 octombrie 2014, s-a desfăşurat cel mai mare infotur realizat în România pentru turismul balnear, care a fost finanțat de Autoritatea Naţională pentru Turism şi la care au participat reprezentanţii industriei turismului din Republica Moldova.
Pe parcursul celor 6 zile, prin România s-a parcurs un traseu de 1800 de km, în care sau vizitat 40 de hoteluri şi 6 baze de tratament din staţiunile balneare: Slănic Moldova, Covasta, Băile Turnad, Govora, Băile Olăneşti, Călimăneşti Caciulata, Geoagiu-Bai, Băile Felix, Sovata, Vatra Dornei, activitate care pentru prima dată a avut o astfel de amploare.
Prin organizarea acestei vizite de informare, pentru 50 de reprezentanţi ai agențiilor de turism, ai asociaţiilor de afaceri şi reprezentanţilor mass-media din Republica Moldova, FPTR a continuat activitatea de promovare a României pe piaţa din Republica Moldova, demonstrînd că dezvoltarea unei colaborări durabile cu partenerii din Republica Moldova constituie o prioritate, fiind concomitent şi o misiune de suflet.
Considerăm că vizita de documentare a fost în primul rând un bun prilej să creștem numărul de turiști din Republica Moldova, dar şi o ocazie să ne cunoaştem, să ne bucurăm că suntem împreună şi că vom putea crea relaţii de prietenie reciproc avantajoase.
Suntem siguri că împreună, prin astfel de activităţi vom putea realiza proiecte excepţionale şi că România va deveni o destinaţie preferată de turiştii moldoveni.
În contextul acestor relaţii deosebite, Vă adresăm cele mai sincere mulțumiri pentru organizarea unui astfel de eveniment cu aspect practic bine pronunţat, ce crează premise reale pentru creşterea numărului de turişti din Republica Moldova.


Cu respect,
Președintele APIT Gabriel Mărgineanu


Ex: Iordachi Ion.
Mob:069924124;
ioniordachi@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu