luni, 27 mai 2013

Deplasare în teritoriu pentru proiectul GEF și ADA

23.05.2013
Deplasare în raionul Ștefan Vodă (s. Talmaza, s. Ciuoburciu și s. Popeasca) pentru perfectarea documentației de proiect pentru GEF și clarificarea suprafețelor  terenurilor fîșiilor de protecție a rîului Nistru pentru împădurire în proiectul ”Îmbunătățirea managementului resurselor acvatice și protecția ecosistemelor priacvatice în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”, finanțat de Agenția Austriacă de Dezvoltare.
A fost o deplasare eficientă. Toate documentele au fost perfectate corespunzător și semnate de către toate părțile implicate în implementarea proiectului.
Primăriei s. Talmaza i-am făcut un mic cadou din proiectul finanțat de Agenția Austriacă de Dezvoltare, ce se implementează în teritoriul respectiv.
Primarul localității dl Ion URSU este o persoană activă care încearcă și reușește să schimbe încetul cu încetul situația în bine.
Persoana mai în vîrstă este dl Nicolae GROSU, o persoană de valoare și un partener de încredere pentru implementarea diferitor proiecte.


La Cioburciu, nu doar au fost semnate toate documentele necesare pentru inițierea implementării cu succes a proiectului Formarea Rețelei Ecologice Naționale – contribuție la nivel local și național” înaintat de Societatea Ecologică „BIOTICA”, dar și am vizitat muzeul amplasat în incinta liceului.












Și primarul s. Cioburciu dl Dmitri WISSOTZCHI este o persoană activă care implementează mai multe proiecte în localitate ce țin de infrastructură.
 Cîteva poze într-o livadă din s. Cioburciu.



 În s. Popeasca au fost cel mai operativ soluționate toate aspectele colaborării. Dl primar Chiril COJOCARU o persoană cu vastă experiență în domeniul administrației publice.



 În toate primăriile vor fi și doamne care sunt implicate în monitorizarea diferitor aspecte ale proiectului.
O zi reușită cu rezultate concrete.
Scces tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu