joi, 6 octombrie 2016

Forumul Comunitar Ștefan Vodă 06.10.2016

Forumul Comunitar, organizat de către Organizatia Teritoriala Stefan Voda a Miscarii Ecologiste din Moldova în parteneriat cu Consiliul Raional Stefan Voda, AO EcoContact, in cadrul proiectului ,,Consolidarea parteneriatului între societatea civilă și administrația publică locală pentru o bună guvernare și dezvoltare locală”, sustinut de Fondul National pentru Democratie(NED).

Forumul Comunitar este un eveniment care recunoaşte şi celebrează public realizările şi bunele practici de parteneriat intre administratia publica locala si societatea civila pentru o buna guvernare si dezvoltare locala, precum si o  promovare a  politicilor de mediu si dezvoltare comunitara din Regiunea de Sud Est a Republicii Moldova.
Scopul forumului constă în promovarea valorilor democratice prin asigurarea unei platforme de discuții privind buna guvernare și dezvoltare locală între reprezentanții administrației publice locale, ONG-uri, oficiali guvernamentali, specialiști și cetățeni interesați.
Obiectivele specifice ar fi:
-Schimbul de experienţă şi stabilirea parteneriatelor între administratia publica si sectorul asociativ.
-  Crearea dialogului în aplicarea principiilor participative locale.
-  Schimbul de informaţie pe domenii noi de intervenţie( schimbari climatice si dezastre naturale, economia verde si biodiversitatea, accesul la informatie si transparenta decizionala locala).
-  Identificarea şi înaintarea soluţiilor pe marginea provocărilor cu care se confruntă sectorul asociativ si guvernamental  în activităţile sale;
-  Stabilirea unui dialog transparent cu partenerii de dezvoltare.





























































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu