joi, 10 aprilie 2014

Anunt important in contextul colaborării cu FPTR

ANUNȚ

În contextul contractului de colaborare încheiat între Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova, părțile inițiază procesul de selectare a personalului pentru rețelele hoteliere de pe litoralul românesc


Lanțul Hotelier Phoenicia, din România, ce cuprinde unități hotaeliere atît pe litoral cît și în București, angajează personal în următoarele posturi:
-Recepționer
-Specialist relații publice
-Asistent Manager
-Specialist vînzări
-Supervisor.

Salariu net 500-700 euro pe lună, iar cazarea și masa vor fi asigurate de către angajator. Durata contractului 6-12 luni, cu prelungirea acestuia cu acordul ambelor părți. Experiența nu va reprezenta cel mai important criteriu, celor selectați li se oferă o perioadă de două săptămîni training.
Interviurile vor avea loc în cadrul evenimentului ”Tourism. Leiasure. Hotels” organizat la Centrul internațional de Expoziții ”MOLDEXPO” pe data de 12.04.2014, între orele 12.00 și 14.00 la standul Lanțului Hotelier Phoenicia, din România. Interviurile vor fi organizate de conducerea FPTR și lanțurilor hoteliere interesate.
Pentru informații suplimentare, date de contact: Gabriel Mărgineanu, Președinte APIT Moldova - 069748386, 079283391, Ion Iordachi șef secția inițiativă legislativă și relații cu Guvernul – 069924124.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu